Βιοκαθαρισμός Χαλιών

katharismos xalivn mycleancarpet

Γνωρίζεις τι ακριβώς είναι ο βιοκαθαρισμός ενός χαλιού;

Το ξέρεις πως συμβάλλει στην προστασία της υγείας τόσο της οικογένειάς μας όσο και των κατοικίδιων φίλων μας;

Σκεφτείτε λοιπόν πόσοι ρυπογόνοι παράγοντες και παθογόνοι μικροοργανισμοί ζουν στους οικείους μας χώρους. Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο ότι υποφέρουμε όλο και περισσότεροι από αλλεργίες, χρόνιες ρινίτιδες καθώς και από αναπνευστικά προβλήματα.

Συνεπώς, πόσο ξέγνοιαστοι είμαστε ως γονείς όταν το παιδί ή το κατοικίδιο μας κυλιέται πάνω στο χαλί; 

viokatharismos moraki sto xali mycleancarpet.gr

Οι κλασικές μέθοδοι καθαρισμού όπως η  χρήση οποιοδήποτε απορρυπαντικού ή μόνο το τίναγμα και  ο αερισμός του χαλιού δεν επαρκούν. Για την ακρίβεια όχι μόνο δεν επαρκούν αλλά πολλαπλασιάζουν τους μικροοργανισμούς και τα ακάρεα. Ο βιοκαθαρισμός του χαλιού βασίζεται στη χρήση οικολογικών απορρυπαντικών, χωρίς τη χρήση χημικών που περιέχουν πολλά απορρυπαντικά. Τα οικολογικά απορρυπαντικά είναι φιλικά τόσο για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια, όσο και για το περιβάλλον. 

dog in a clean carpet mycleancarpet.gr

Συγκεκριμένα, η απαλή σύνθεση των οικολογικών απορρυπαντικών με 100% φυσικά συστατικά σε συνδυασμό με τη χρήση εξιδεικευμένων μηχανημάτων καθαρισμού, εξασφαλίζουν όχι μόνο τον βαθύ καθαρισμό του χαλιού, αλλά κυρίως συμβάλλουν στην ασφάλεια της υγείας μας.

Συνεπώς, είναι στο χέρι μας να προστατέψουμε τόσο εμάς όσο και το περιβάλλον μας, καθιερώνοντας τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο έναν ολοκληρωμένο βιοκαθαρισμό χαλιών. 

Εδώ στα MyCleanCarpet.gr με 20χρόνια εμπειρία μπορούμε να προσφέρουμε το καλύτερο για τον καθαρισμό των χαλιών σας.

cat in a clean carpet mycleancarpet.gr

Σχετικά με εμάς

Είμαστε μια από τις παλιότερες εταιρείες ταπητοκαθαριστηριών στην Ελλάδα. 20 Χρόνια εμπειρίας στον καθαρισμό χαλιών καθώς και στη φύλαξη αλλά και στις επιδιορθώσεις τους, είναι τώρα στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα.

Εγγραφή στο Newsletter

Επικοινωνία

My Clean Carpet
Πτολεμαίου 30, Θρακομακεδόνες 13676
Τηλ. επικοινωνίας: 2102627767

created by dimosbox.gr

My Clean Carpet