Καθαρά Χαλιά στις μέρες μας

Αυτές τις δύσκολες ημέρες που όλοι μας περνάμε κάνουμε διάφορες σκέψεις αναδιοργάνωσης. Η αλήθεια είναι πώς όταν άρχισε η καραντίνα σίγουρα οι περισσότεροι από εμάς επικεντρωθήκαμε στην καθαριότητα του σπιτιού μας. Επισταμένη καθαριότητα που πριν δεν είχαμε το χρόνο να ολοκληρώσουμε.

Σίγουρα η φετινή χρονιά έχει τις δυσκολίες της για αυτό το λόγο και απαιτεί λίγη περισσότερη προσοχή από όλους μας. Περισσότερο από ποτέ τα υφάσματα και τα χαλιά που στολίζουν το σπιτικό μας, αλλά και το διακοσμούν, χρειάζονται τον κατάλληλο καθαρισμό.

Δεν είναι περίοδος για πειραματισμούς στο πλύσιμο των χαλιών. Να ψάχνει κανείς το ίντερνετ κατάλληλους αυτοσχέδιους τρόπους γενικού καθαρισμού των χαλιών δεν είναι η σωστή απόφαση για αυτή τη χρονιά. Σίγουρα ο επαγγελματικός καθαρισμός των χαλιών αυτή την Άνοιξη δεν είναι πολυτέλεια αλλά μια ανάγκη. 

menoume spiti mycleancarpet

H mycleancarpet.gr είναι έτοιμη για την παραλαβή των χαλιών σας

Εμείς εδώ στα mycleancarpet.gr είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε τα τηλεφωνήματα σας και να οργανώσουμε την παραλαβή των χαλιών σας. Στην συνέχεια το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, με υπερσύγχρονο εξοπλισμό θα ολοκληρώσει τη διαδικασία του καθαρισμού των χαλιών και των μοκετών σας. Στο σημείο αυτό, της διαδικασίας, είναι πολύ σημαντική και η επιλογή που γίνεται από τα ταπητοκαθαριστήρια μας στα απορρυπαντικά με τα οποία θα καθαριστούν τα χαλιά σας. Απορρυπαντικά οικολογικά διαλεγμένα από ειδικούς, φιλικά προς τους ανθρώπους, μικρούς ή μεγάλους αλλά φιλικά και για τα αγαπημένα μας κατοικίδια.

Στην συνέχεια θα ακολουθήσει το στέγνωμα και η απομάκρυνση κάθε είδους υγρασίας, με τα καλύτερα μηχανήματα και με τον ιδανικό τρόπο για το κάθε χαλί. Το επαγγελματικό στέγνωμα σίγουρα βοηθάει στο να μην έχει ούτε ίχνος υγρασίας το χαλί έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι ότι έχουν απομακρυνθεί όλα τα μικρόβια.

Έτσι όταν τα χαλιά θα επιστρέψουν σε εσάς, μετά το καλοκαίρι, θα είστε 100% σίγουροι πως είναι ιδανικά καθαρισμένα για να μπορέσει η οικογένεια σας να απολαύσει το σπίτι. 

xalia pentakathara mycleancarpet

#ΜένουμεΣπίτι μένουμε ασφαλείς

Όλοι μαζί περνάμε μια πρωτόγνωρη και δύσκολη κατάσταση για αυτό το λόγο θα πρέπει να επιδείξουμε υπευθυνότητα σ ’αυτή τη φάση #ΜένονταςΣπίτι και οργανώνοντας σωστά τη ζωή μας μέσα σ’ αυτό.

Εμείς είμαστε εδώ να βοηθήσουμε να διατηρήσετε σαν καινούρια τα χαλιά σας, αλλά και να τα παραλάβετε απαλλαγμένα από μικρόβια και μικροοργανισμούς.

Πεντακάθαρα χαλιά και μοκέτες με την βοήθεια των ειδικών μας! Εμπιστεύσου σε εμάς τον καθαρισμό των χαλιών και μοκετών σου και νιώσε ασφάλεια για να απολαύσεις το σπιτικό σου.

Με εκτίμηση

Όλοι εμείς εδώ στα Ταπητοκαθαριστήρια mycleancarpet.gr ευχόμαστε να είστε όλοι καλά!

 

katharismos xaliwn mycleancarpet

Σχετικά με εμάς

Είμαστε μια από τις παλιότερες εταιρείες ταπητοκαθαριστηριών στην Ελλάδα. 20 Χρόνια εμπειρίας στον καθαρισμό χαλιών καθώς και στη φύλαξη αλλά και στις επιδιορθώσεις τους, είναι τώρα στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα.

Εγγραφή στο Newsletter

Επικοινωνία

My Clean Carpet
Πτολεμαίου 30, Θρακομακεδόνες 13676
Τηλ. επικοινωνίας: 2102627767

created by dimosbox.gr

My Clean Carpet