ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ

Πεντακάθαρα χαλιά σαν κανούργια

Για να πετύχουμε τον τέλειο καθαρισμό χαλιών προετοιμαζόμαστε καλά. 

Εδώ στα MyCleanCarpet.gr το καταφέρνουμε αυτό, πάντα, γιατί μετά την παραλαβή και πριν τον καθαρισμό των χαλιών σας, υπάρχει η διαδικασία διαλογής τους με βάση το είδος τους (φλοκάτη, μηχανής, χειροποίητο κτλ). Έτσι το έμπειρο προσωπικό μας θα κατατάξει τα χαλιά σας σε κάποιες κατηγορίες. 

Με αυτό τον τρόπο θα ακολουθηθεί η σωστή μέθοδος καθαρισμού και φροντίδας κάθε χαλιού ανάλογα με την ύφανση, την ανθεκτικότητά, τις ιδιαιτερότητες και τα χαρακτηριστικά του. Έτσι τα χαλιά όχι απλώς θα καθαριστούν αλλά και η διαδικασία θα συμβάλει στην ανανέωση και την άψογη συντήρηση τους. 

Είναι σημαντικό το ότι τα απορρυπαντικά και τα υλικά που χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό των χαλιών σας είναι οικολογικά, απολύτως ακίνδυνα για μικρά παιδιά και κατοικίδια ζώα. Γεγονός που θα σας βοηθήσει να νιώθετε ασφάλεια και ηρεμία να απολαύσετε το σπίτι σας εσείς και αυτοί που αγαπάτε. 

katharismos xalivn mycleancarpet

Υγρός Καθαρισμός Χαλιών

Ο υγρός καθαρισμός γίνεται με τα σύγχρονα μηχανήματα της My Clean Carpet. Με άφθονο καθαρό νερό και οικολογικά, φιλικά προς το περιβάλλον απορρυπαντικά. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνουμε το βαθύ καθαρισμό των χαλιών σας, καθώς τα απολυμαίνουμε και τα προστατεύουμε από μικροοργανισμούς και μικρόβια. Τα χρώματά τους ζωντανεύουν, χωρίς να προκαλείται η παραμικρή φθορά στις ίνες ή στα φυσικά τους χρώματα και τέλος η υφή των χαλιών σας ανανεώνεται.

Ξηρός Καθαρισμός Χαλιών

Ξέρατε ότι τα χειροποίητα χαλιά, τα μεταξωτά και γενικότερα τα ευαίσθητα χαλιά σας λόγω της υφής τους (λεπτή ύφανση, ευαίσθητα υλικά κατασκευής) δεν επιδέχονται καμία υγρασία; Για το λόγο αυτό εφαρμόζεται η ξηρή μέθοδος καθαρισμού με ειδικά μηχανήματα και από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό. 

 Τα χρώματα των πολύτιμων χαλιών σας τονώνονται και ξαναζωντανεύουν, οι ίνες τους ανανεώνονται και απολυμαίνονται χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος φθοράς τους.

Συχνότητα Καθαρισμού

Σας συνιστούμε ο καθαρισμός και η περιποίηση των χαλιών σας (υγρός ή ξηρός) να γίνεται τουλάχιστον κάθε 2 χρόνια. Πέρα από την αντιμετώπιση των εμφανών λεκέδων και την τόνωση των χρωμάτων και των σχεδίων των χαλιών σας, ο συχνός καθαρισμός τους, απομακρύνει τους βλαβερούς μικροοργανισμούς. Αυτό το γεγονός εξασφαλίζει την υγιεινή του χώρου σας. 

Πιο συγκεκριμένα σας απαλλάσσει από τα ακάρεα που είναι οι πιο συνήθεις μικροοργανισμοί, μη ορατοί με γυμνό μάτι. Αυτοί έχουν σαν «αγαπημένο» τόπο κατοικίας τους τα στρώματα και τα χαλιά μας. Οι μικροοργανισμοί αυτοί τρέφονται από τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και τις τρίχες που φυσιολογικά πέφτουν από τον άνθρωπο. Τα ακάρεα είναι υπεύθυνα για πολλές αλλεργίες καθώς επίσης και για την επιβάρυνση του αναπνευστικού μας συστήματος. 

Ο σωστός καθαρισμός και η φροντίδα των χαλιών σας, διασφαλίζουν την υγιεινή του προσωπικού σας χώρου. Με τον σωστό καθαρισμό των χαλιών δημιουργούνται ασφαλείς συνθήκες στο σπίτι σας για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επιπλέον, ζωντανεύουν τα χρώματα και τα σχέδιά των χαλιών σας και παρατείνεται η ζωή τους. Έτσι, τα πολύτιμα χαλιά σας στολίζουν και αναδεικνύουν το σπίτι σας για πάρα πολλά χρόνια.

moro katharo xali mycleancarpet

Σχετικά με εμάς

Είμαστε μια από τις παλιότερες εταιρείες ταπητοκαθαριστηριών στην Ελλάδα. 20 Χρόνια εμπειρίας στον καθαρισμό χαλιών καθώς και στη φύλαξη αλλά και στις επιδιορθώσεις τους, είναι τώρα στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα.

Εγγραφή στο Newsletter

Επικοινωνία

My Clean Carpet
Πτολεμαίου 30, Θρακομακεδόνες 13676
Τηλ. επικοινωνίας: 2102627767

created by dimosbox.gr

My Clean Carpet