Αδιαβροχοποίηση Χαλιών

Η μέθοδος αδιαβροχοποίησης ‘θωρακίζει’ τα χαλιά σας, τους προσφέρει μια επιπλέον, ενισχυμένη προστασία από καθημερινούς λεκέδες, μύκητες, σκόρο, ξεθώριασμα και εξασφαλίζει τη ‘ζωντάνια’ των φυσικών χρωμάτων και των σχεδίων τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Με την αδιαβροχοποίηση καθημερινά ατυχήματα με ποτό, καφέ, φαγητό παύουν να απειλούν τα χαλιά σας. Η αδιαβροχοποίηση του πέλους προσφέρει αποτελεσματική προστασία ενάντια σε κάθε πιθανό ατύχημα εφόσον ο λεκές δεν μπορεί να διαπεράσει το πέλος του χαλιού για να εισχωρήσει στην ύφανσή του. Η μέθοδος αυτή δημιουργεί μια ασπίδα ενάντια στους λεκέδες, οι οποίοι απομακρύνονται με ένα απλό απορροφητικό πανί, αλλά και ενάντια στα βακτήρια και στη μούχλα χωρίς να αλλοιώνεται η υφή, τα χρώματα, τα σχέδια του χαλιού σας.

Πλαστικοποίηση Χαλιών

Η μέθοδος αυτή προτείνεται από την My Clean Carpet κυρίως για τις μοκέτες και τα hand tufted χαλιά και εφαρμόζεται ειδικά στο υπόστρωμα της βάσης τους που ενδεχομένως να έχει υποστεί φθορές. Με την μέθοδο της πλαστικοποίησης τα χαλιά σας γίνονται πιο ανθεκτικά και στολίζουν το σπίτι σας για πάρα πολλά χρόνια.

Επαναφινίρισμα Χαλιών

Με τη μέθοδο του επαναφινιρίσματος αναζωογονείται το πέλος, ανανεώνονται τα χρώματα, τα σχέδια των χαλιών σας απομακρύνοντας το περιττό χνούδι και τις ελεύθερες ίνες. Πρόκειται για ένα είδος ‘peeling’ το οποίο τα ανανεώνει τα χαλιά σας και διορθώνει κάθε ελάττωμα της επιφάνειας του πέλους τους.

Σχετικά με εμάς

Είμαστε μια από τις παλιότερες εταιρείες ταπητοκαθαριστηριών στην Ελλάδα. 20 Χρόνια εμπειρίας στον καθαρισμό χαλιών καθώς και στη φύλαξη αλλά και στις επιδιορθώσεις τους, είναι τώρα στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα.

Εγγραφή στο Newsletter

Επικοινωνία

My Clean Carpet
Πτολεμαίου 30, Θρακομακεδόνες 13676
Τηλ. επικοινωνίας: 2102627767

created by dimosbox.gr

My Clean Carpet