Πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια παραλαβής και παράδοσης χαλιών στις περισσότερες περιοχές της Αττικής. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα δρομολογίων και το Σάββατο ειδικά για τους εργαζομένους. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας για την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετούν. Τότε το κατάλληλα διαμορφωμένο όχημα της εταιρείας με τους ανθρώπους μας θα έρθει να παραλάβει ή να παραδώσει τα χαλιά και τις μοκέτες σας.

Η επιστροφή των χαλιών σας μετά τον καθαρισμό και τη φροντίδα τους μπορεί να γίνει άμεσα, αν δεν επιθυμείτε την φύλαξη τους, σε 5 εργάσιμες ημέρες μετά την παραλαβή τους. Έτσι αν μέσα στο χρόνο ή σε περιόδους όπως τα Χριστούγεννα προκύψει κάποιο είδος λερώματος στα χαλιά σας, τότε ξέρετε ότι μέσα σε μόνο 5 ημέρες μπορείτε να έχετε βαθύ καθαρισμό και επιστροφή του χαλιού στο χώρο σας. Γιατί ο επαγγελματικός καθαρισμός και το στέγνωμα είναι πολύ σημαντικά για την υγεία τη δική μας καθώς και της οικογένειας μας.

Οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για την εργασία αυτή είναι έμπειροι ευγενικοί άνθρωποι που χρόνια εργάζονται στην εταιρεία μας. Γνωρίζουν καλά πως κάποια χαλιά πρέπει να τοποθετηθούν με σωστό τρόπο στο όχημα και να μεταφερθούν στην My Clean Carpet. Είναι η οικογένειά μας που θα δείξει σεβασμό και σοβαρότητα όταν θα επισκεφθεί, για την παράδοση ή την παραλαβή των χαλιών σας, το χώρο σας.

Σχετικά με εμάς

Είμαστε μια από τις παλιότερες εταιρείες ταπητοκαθαριστηριών στην Ελλάδα. 20 Χρόνια εμπειρίας στον καθαρισμό χαλιών καθώς και στη φύλαξη αλλά και στις επιδιορθώσεις τους, είναι τώρα στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα.

Εγγραφή στο Newsletter

Επικοινωνία

My Clean Carpet
Πτολεμαίου 30, Θρακομακεδόνες 13676
Τηλ. επικοινωνίας: 2102627767

created by dimosbox.gr

My Clean Carpet