Απολύμανση Χαλιών 2020


Γιατί να εμπιστευτείς τους ειδικούς για τον καθαρισμό των χαλιών σου;

Η εποχή που διανύουμε είναι σίγουρα πρωτόγνωρη. Νέοι πιο έντονοι κανόνες υγιεινής πρέπει να τηρηθούν σε δημόσιους αλλά και ιδιωτικούς χώρους. Σίγουρα αυτή την περίοδο, ειδικά, οι επαγγελματίες στον καθαρισμό χαλιών και μοκετών είναι η μόνη λύση για κάθε σπιτικό.

Καθαρά Χαλιά παιδάκια παίζουν σε αυτά

Γνωρίζουμε τι διαφορετικό προσφέρει ο επαγγελματικός καθαρισμός χαλιών;

Την διαφορά σίγουρα την κάνουν τα πρωτόκολλα και οι σταθεροί κανόνες που τηρούν. Κανόνες που η εμπειρία χρόνων καθώς και η επιμόρφωση των ανθρώπων που δουλεύουν στον κλάδο μπορούν να προσφέρουν την τέλεια απολύμανση των χαλιών μας.

Ας αναφέρουμε όμως κάποιους βασικούς κανόνες που τηρούνται ευλαβικά στα Ταπητοκαθαριστήρια | My Clean Carpet. Αρχικά το νερό που χρησιμοποιούμε είναι απόλυτα φρέσκο και καθαρό, όχι ανακυκλωμένο. Αυτό σίγουρα προσφέρει τον τέλειο τρόπο για το πλύσιμο των χαλιών.

Τα καθαριστικά που χρησιμοποιούμαι είναι απολύτως βιολογικά και ασφαλή για εμάς και για αυτούς που αγαπάμε. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει πως σε ένα χαλί ή μια παιδική μοκέτα που έχει πλυθεί με βιολογικά καθαριστικά μπορεί ένα μικρό παιδί να ακουμπήσει χωρίς να υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος. Το ίδιο ισχύει και για τα αγαπημένα μας κατοικίδια που λατρεύουν να ακουμπούν, ακόμα και να κοιμούνται το χειμώνα στα χαλιά μας.

Η διαδικασία που μέχρι τώρα έχουμε περιγράψει θα πρέπει να σημειωθεί πως είναι και φιλική για το περιβάλλον. Αυτό συμβαίνει γιατί τα υπολείμματα των καθαριστικών δεν είναι τοξικά για τη φύση. 

Χαλιά για καθαρισμό

Το στάδιο επίσης του στεγνώματος των χαλιών είναι πολύ σημαντικό. Τα εξειδικευμένα μηχανήματα που εμπιστευόμαστε εδώ στα Ταπητοκαθαριστήρια | My Clean Carpet αφαιρούν ενδελεχώς και το παραμικρό ίχνος υγρασίας. Γεγονός που απαλλάσσει από μικρόβια και μικροοργανισμούς τα χαλιά μας. Ναι σωστά διαβάσατε και μικροοργανισμούς όπως για παράδειγμα τα ακάρεα τα οποία είναι κύρια αιτία διαφόρων ειδών αλλεργίας στις μέρες μας.

Σίγουρα τα χαλιά μας εκτός από το γεγονός ότι ομορφαίνουν και κάνουν το σπίτι μας πιο cozy μας βοηθούν και να απολαύσουμε και κάποιες δραστηριότητες πάνω σε αυτά. Για παράδειγμα μπορούμε άνετα να κάνουμε γυμναστική, να μάθουμε τα μικρά μας να μπουσουλάνε. Να ξαπλώσουμε και να απολαύσουμε το βιβλίο μας. Για να νιώθουμε όμως σίγουροι θα πρέπει να ξέρουμε πως έχουν καθαριστεί και απολυμανθεί με τον σωστό τρόπο και τα σωστά μέσα. 

Καθαρά χαλιά για τα κατοικίδια μας
Καθαρά χαλιά για τα παιδιά μας

Σχετικά με εμάς

Είμαστε μια από τις παλιότερες εταιρείες ταπητοκαθαριστηριών στην Ελλάδα. 20 Χρόνια εμπειρίας στον καθαρισμό χαλιών καθώς και στη φύλαξη αλλά και στις επιδιορθώσεις τους, είναι τώρα στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα.

Εγγραφή στο Newsletter

Επικοινωνία

My Clean Carpet
Πτολεμαίου 30, Θρακομακεδόνες 13676
Τηλ. επικοινωνίας: 2102627767

created by dimosbox.gr

My Clean Carpet