Επιδιορθώσεις χαλιών


Η πάροδος του χρόνου σίγουρα προκαλεί φθορές στα χαλιά μας. Λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών, η επισκευή αναβάλετε συνεχώς και κάποιοι σκέφτονται την αντικατάσταση του χαλιού με ένα νέο.
Προτού παρθεί η απόφαση για αγορά νέου χαλιού καλό είναι να γνωρίζετε πως υπάρχουν ταπητοκαθαριστήρια που ειδικεύονται στην αποκατάσταση κάθε είδους φθοράς των χαλιών σας.

Επιδιόρθωση στα κρόσσια χαλιού

Η My Clean Carpet σε συνεργασία με Πέρσες τεχνίτες αναλαμβάνει να επιδιορθώσει τις φθορές των χαλιών σας. Έτσι τα αγαπημένα σας χαλιά μπορούν να γίνουν σαν καινούρια.  

Επίσης, η τεχνογνωσία και η εμπειρία, μας επιτρέπει να σας ενημερώσουμε αν η επισκευή του αξίζει ή όχι  (υπέρογκο κόστος επισκευής συγκριτικά με την αγοραστική αξία του χαλιού σας).

Κατοικίδια λέρωσαν χαλί

Μερικές από τις πιο συνηθισμένες φθορές των χαλιών είναι οι εξής:

  • Φθορές στα κρόσσια και στα ρέλια. Είναι τα πιο ευαίσθητα σημεία ενός χαλιού. Η καθημερινή χρήση και το πέρασμα του χρόνου, έχουν σαν αποτέλεσμα να φθείρονται, ανοίγουν, κόβονται. 
  • Ξεθώριασμα των χρωμάτων και των σχεδίων. Μέσω ειδικής κατεργασίας τα χρώματα και τα σχέδια του χαλιού ανανεώνονται.
  • Σκισίματα, τρύπες, καψίματα. Αυτές οι φθορές προκαλούνται είτε από κάποιο ατύχημα είτε απλά από την πάροδο του χρόνου. Υπάρχει όμως τρόπος με τον οποίο αποκαθίστανται πλήρως, μέσω χειροποίητης εργασίας.
  • Λεκέδες από ούρα σκύλου ή γάτας. Σε αυτή την περίπτωση, εφαρμόζεται η διαδικασία της απόσμησης. Πρόκειται για ένα εγκεκριμένο υλικό που κάνει βιοδιάσπαση των ουσιών που προκαλούν την έντονη δυσοσμία.
 
Επιδιόρθωση χαλιών από Πέρσες τεχνίτες
Επιδιορθώσεις χαλιών από τους Experts του είδους

Σχετικά με εμάς

Είμαστε μια από τις παλιότερες εταιρείες ταπητοκαθαριστηριών στην Ελλάδα. 20 Χρόνια εμπειρίας στον καθαρισμό χαλιών καθώς και στη φύλαξη αλλά και στις επιδιορθώσεις τους, είναι τώρα στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα.

Εγγραφή στο Newsletter

Επικοινωνία

My Clean Carpet
Πτολεμαίου 30, Θρακομακεδόνες 13676
Τηλ. επικοινωνίας: 2102627767

created by dimosbox.gr

My Clean Carpet