ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Καθαρισμοί Χαλιών

Σε περίπτωση που δεν θέλετε να ‘αποχωριστείτε’ τα χαλιά σας τα οποία ‘στολίζουν’ και κάνουν οικείο τον προσωπικό σας χώρο, αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό τους με ειδικές μηχανές στο σπίτι σας, χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος μεταφοράς της σκόνης και των μικροβίων που αυτά ενδεχομένως φέρουν, στο χώρο σας.

Καθαρισμοί Στρωμάτων & Σαλονιών

Η φροντίδα συνολικά, του προσωπικού σας χώρου αποτελεί για εμάς προτεραιότητα. Για το λόγο αυτό, πέρα από τον καθαρισμό και την περιποίηση των χαλιών σας αναλαμβάνουμε και εγγυόμαστε το βαθύ, ποιοτικό καθαρισμό των στρωμάτων, παπλωμάτων και σαλονιών στο χώρο σας.

Τα ακάρεα, τα βακτηρίδια και οι μικροοργανισμοί που συσσωρεύονται στο στρώμα, τα παπλώματα, τους καναπέδες μας είναι το αίτιο εκδήλωσης αλλεργιών και επιβάρυνσης του αναπνευστικού μας συστήματος.

Με την εξειδικευμένη μέθοδο βιοκαθαρισμού, με ειδικά μηχανήματα και οικολογικά καθαριστικά, η My Clean Carpet, απομακρύνει μικροοργανισμούς, ακάρεα, λεκέδες, χνούδια, σκόνη από το σαλόνι, τα παπλώματα, τις κουβέρτες σας αναζωογονώντας τα χρώματα τους και κάνοντας το περιβάλλον του σπιτιού σας καθαρό και υγιές για τα αγαπημένα πρόσωπα και τους επισκέπτες σας.

Σχετικά με εμάς

Είμαστε μια από τις παλιότερες εταιρείες ταπητοκαθαριστηριών στην Ελλάδα. 20 Χρόνια εμπειρίας στον καθαρισμό χαλιών καθώς και στη φύλαξη αλλά και στις επιδιορθώσεις τους, είναι τώρα στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα.

Εγγραφή στο Newsletter

Επικοινωνία

My Clean Carpet
Πτολεμαίου 30, Θρακομακεδόνες 13676
Τηλ. επικοινωνίας: 2102627767

created by dimosbox.gr

My Clean Carpet