ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ & ΦΥΛΑΞΗ

Τα χαλιά σας συσκευάζονται με τον καλύτερο τρόπο και εφόσον το επιθυμείτε, φυλάσσονται για όσο διάστημα επιλέξετε στις εγκαταστάσεις μας. 

Κάθε χαλί τοποθετείται σε ράφια και φυλάσσεται σε ειδικούς χώρους σε σωστή θέση ώστε να μην ταλαιπωρηθεί. Η ταξινόμησή τους γίνεται ανάλογα με το βάρος, την ευαισθησία τους και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Για αυτό τον λόγο και παραμένουν σε άψογη κατάσταση μέχρι εσείς να τα ξαναχρειαστείτε. 

mycleancarpet fylaxi xalivn

Στους χώρους φύλαξης των χαλιών σας επικρατούν οι κατάλληλες συνθήκες θερμοκρασίας, έτσι ώστε να είναι απόλυτα προστατευμένα από την υγρασία. Επίσης είναι πλήρως προστατευμένα από τις υψηλές θερμοκρασίες στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας.

Επιπλέον, οι αίθουσες αποθήκευσής των χαλιών σας επιτηρούνται από προσωπικό ασφαλείας της εταιρίας καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου. Έτσι ώστε εσείς είστε σίγουροι πως όταν θα επιστρέψουν στο σπίτι σας θα είναι άψογα συντηρημένα και ανανεωμένα.

Σχετικά με εμάς

Είμαστε μια από τις παλιότερες εταιρείες ταπητοκαθαριστηριών στην Ελλάδα. 20 Χρόνια εμπειρίας στον καθαρισμό χαλιών καθώς και στη φύλαξη αλλά και στις επιδιορθώσεις τους, είναι τώρα στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα.

Εγγραφή στο Newsletter

Επικοινωνία

My Clean Carpet
Πτολεμαίου 30, Θρακομακεδόνες 13676
Τηλ. επικοινωνίας: 2102627767

created by dimosbox.gr

My Clean Carpet