Καθάρισμα Χαλιών

Το σωστό καθάρισμα των χαλιών γίνεται ανάλογα με τον τύπο και το είδος του χαλιού

Καθάρισμα Χαλιών ανάλογα με τα είδη

Μια συχνή ερώτηση των πελατών μας είναι το πώς καθαρίζεται ένα χαλί. Η διαδικασία καθαρισμού είναι διαφορετική ανάλογα με το είδος του χαλιού. Για τον λόγο αυτό όταν παραλάβουμε ένα χαλί περνά από το στάδιο του ελέγχου, έτσι αποφασίζουμε τον καλύτερο τρόπο για τον καθαρισμό του.

Υγρός Καθαρισμός Χαλιών

Υγρός καθαρισμός

Είναι ο πιο συχνός τρόπος καθαρισμού ενός χαλιού ιδανικός για χαλιά μηχανής τα οποία είναι ανθεκτικά και δεν αλλοιώνονται τα χρώματά τους από το νερό. Το χαλί τοποθετείται σε ειδικό μηχάνημα και με τη χρήση νερού καθώς και οικολογικού απορρυπαντικού, κυλινδρικές βούρτσες πλένουν το χαλί και τα κρόσσια του.

Ο υγρός καθαρισμός είναι τις περισσότερες φορές ιδανικός για τα χαλιά μηχανής!

Ξηρός Καθαρισμός Χαλιών

Ξηρός καθαρισμός

Στα μεταξωτά και χειροποίητα χαλιά είναι ασφαλής μόνο ο ξηρός καθαρισμός. Τα συγκεκριμένα χαλιά δεν έχουν ανεξίτηλα χρώματα και ξεβάφουν. Για τον λόγο αυτό απαγορεύεται η επαφή τους με το νερό. Ειδικό απορρυπαντικό σε μορφή αφρού απλώνεται πάνω στο χαλί και δεσμεύει τη σκόνη και τη βρωμιά. Η απορρόφησή του γίνεται με ειδική περιστροφική σκούπα.

Καθάρισμα Χαλιών με Νερό
Καθάρισμα Χαλιών χωρίς Νερό

Σχετικά με εμάς

Είμαστε μια από τις παλιότερες εταιρείες ταπητοκαθαριστηριών στην Ελλάδα. 20 Χρόνια εμπειρίας στον καθαρισμό χαλιών καθώς και στη φύλαξη αλλά και στις επιδιορθώσεις τους, είναι τώρα στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα.

Εγγραφή στο Newsletter

Επικοινωνία

My Clean Carpet
Πτολεμαίου 30, Θρακομακεδόνες 13676
Τηλ. επικοινωνίας: 2102627767

created by dimosbox.gr

My Clean Carpet