Η εικόνα μιας οικογένειας που χουζουρεύει κάτω από τα ζεστά παπλώματα σίγουρα είναι ιδανική.

Καθαρισμός παπλώματος κουβέρτας από τους ειδικούς

Όλο τον χειμώνα τα παπλώματα μας, καθώς και οι κουβέρτες μας είναι αυτά που μας ζεσταίνουν αλλά και στολίζουν το κρεβάτι μας. Είναι όμως και εκτεθειμένα στην σκόνη του σπιτιού μας. Όσο καλά και αν τα τινάζουμε η σκόνη σίγουρα θέλει ειδική μεταχείριση για να φύγει από πάνω τους.

Επίσης όλοι γνωρίζουμε, πως διάφοροι μικροοργανισμοί ζουν στα παπλώματα και στις κουβέρτες μας. Τέτοιοι μικροοργανισμοί είναι τα ακάρεα και κάποιες φορές και κοριοί. Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά είναι πολύ σύνηθες να υπάρχουν τέτοιου είδους οργανισμοί στο κρεβάτι μας.

Για αυτούς του λόγους καταλαβαίνουμε πόσο απαραίτητη είναι η απολύμανση τους. Έτσι ώστε όταν θα έρθει η ώρα να τα ξαναχρησιμοποιήσουμε να είναι πεντακάθαρα και απαλλαγμένα από οτιδήποτε βλαβερό για τον οργανισμό μας. 

Το πλύσιμο των παπλωμάτων και των κουβερτών στο σπίτι είναι μια ιδιαιτέρως δύσκολη διαδικασία, καθώς μπορεί να παραμείνει υγρασία ή μην υπάρχει ο κατάλληλος εξοπλισμός που να τα χωρά, λόγω του όγκου τους. Ο καθαρισμός των παπλωμάτων θέλει ειδικό χειρισμό ανάλογα και με το υλικό που είναι γεμισμένα έτσι ώστε να μην αλλοιωθεί η ποιότητα του υλικού. Επίσης τα χρώματα πρέπει να διατηρηθούν ανέπαφα.

 

Εμείς εδώ στα MyCleanCarpet.gr αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και την τέλεια απολύμανση των παπλωμάτων και των κουβερτών σας. Το πλύσιμο γίνεται με οικολογικά και αντιαλλεργικά προϊόντα, τα οποία είναι φιλικά για την υγεία τη δική σας και όσων αγαπάτε. Επίσης είναι φιλικά και με τα αγαπημένα σας κατοικίδια.

Για να εξασφαλίσουμε την πλήρη και ολοκληρωτική αποστείρωση θέλουμε να τονίσουμε πως κάθε πάπλωμα ή κουβέρτα πλένεται ξεχωριστά, σε αποστειρωμένες επαγγελματικές συσκευές. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγουμε την επαφή με μικρόβια άλλων παπλωμάτων.

Καθαρισμός Παπλωμάτων

Σχετικά με εμάς

Είμαστε μια από τις παλιότερες εταιρείες ταπητοκαθαριστηριών στην Ελλάδα. 20 Χρόνια εμπειρίας στον καθαρισμό χαλιών καθώς και στη φύλαξη αλλά και στις επιδιορθώσεις τους, είναι τώρα στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα.

Εγγραφή στο Newsletter

Επικοινωνία

My Clean Carpet
Πτολεμαίου 30, Θρακομακεδόνες 13676
Τηλ. επικοινωνίας: 2102627767

created by dimosbox.gr

My Clean Carpet