Επαγγελματικό Πλύσιμο & Αποθήκευση Χαλιών

H Πρώτη Επαφή με την Εταιρεία μας

Συνήθως η πρώτη επαφή με την εταιρεία μας γίνεται με ένα δικό σας τηλεφώνημα. Το οποίο για εμάς είναι το πιο σημαντικό. Για το λόγο αυτό ο άνθρωπος που θα μιλήσει μαζί σας έχοντας εμπειρία χρόνων και γνωρίζοντας άψογα τη δουλειά του θα ρωτήσει αυτά που πρέπει και με υπομονή θα καταλάβει ακριβώς τις ανάγκες σας.

Η Παραλαβή των Χαλιών σας

Ακολουθεί το επόμενο στάδιο που είναι η παραλαβή των χαλιών σας από τους ανθρώπους μας. Οι υπεύθυνοι για αυτή τη δουλειά είναι άνθρωποι που με διακριτικότητα και επαγγελματισμό, θα έρθουν στο σπιτικό σας να παραλάβουν τα χαλιά ή τις μοκέτες σας. Με σεβασμό θα τα μεταφέρουν, με όχημα της εταιρείας μας, στο χώρο μας για να ακολουθήσει το επόμενο στάδιο της διαδικασίας.

Διαλογή των Χαλιών ανάλογα με τον τύπο τους

Όταν λοιπόν τα χαλιά σας θα φτάσουν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της εταιρείας μας, εκεί θα γίνει η διαλογή δηλαδή το ξεχώρισμα τους ανάλογα με τον τύπο τους. Με άλλα λόγια θα τοποθετηθούν αλλού τα χαλιά που για παράδειγμα είναι μηχανής και αλλού τα χειροποίητα ή τα μεταξωτά.

Αυτός ο διαχωρισμός γίνεται γιατί συνήθως τα χαλιά μηχανής ακολουθούν το δρόμο του υγρού καθαρισμού. Ενώ τα χειροποίητα χαλιά καθώς και τα μεταξωτά συνήθως χρειάζονται στεγνό καθαρισμό.

Πλύσιμο & Απομάκρυνση Λεκέδων

Το επόμενο και πολύ σημαντικό βήμα είναι να καθαριστούν ή να πλυθούν σε βάθος ανάλογα πάντα με τον τύπο τους. Σίγουρα ο καταλληλότερος τρόπος καθαρισμού θα επιλεγεί από τους υπεύθυνους της εταιρείας μας, αλλά πάντα μετά από συνεννόηση, που θα έχει προηγηθεί με εσάς προσωπικά. Στο βήμα αυτό θα φανούν κάθε είδους λεκέδες ή ακόμα και φθορές που θα χρειαστούν ειδικό χειρισμό.

 Όποιος και αν είναι ο κατάλληλος τρόπος καθαρισμού των χαλιών σας να είστε σίγουροι πως στην My Clean Carpet θα γίνει με τα καλύτερα και πιο σύγχρονα μηχανήματα, καθώς και θα χρησιμοποιηθούν τα καλύτερα οικολογικά απορρυπαντικά του εμπορίου. Τα οποία είναι απολύτως ασφαλή για εσάς, για τα παιδιά σας αλλά και για τα κατοικίδια σας.

Τέλειο Στέγνωμα Χαλιών

Το βήμα του στεγνώματος των χαλιών είναι πολύ σημαντικό και σίγουρα λίγοι το γνωρίζουν. Όταν κάποιος όμως επιλέξει έμπειρους επαγγελματίες και συγκεκριμένα την εταιρεία μας για την υπηρεσία καθαρισμού και φύλαξης των χαλιών του, μπορεί να είναι σίγουρος πως το στέγνωμα καθώς και η εξάλειψη της υγρασίας έχει γίνει με ειδικά υπερσύγχρονα μηχανήματα.

Αυτό είναι πολύ σπουδαίο γιατί το τέλειο στέγνωμα σε συνδυασμό με τα κατάλληλα οικολογικά απορρυπαντικά εξαφανίζουν κάθε μικροοργανισμό, όπως για παράδειγμα τα ακάρεα τα οποία είναι πολλές φορές υπεύθυνα για διάφορες αλλεργίες. 

Ασφάλεια και Φύλαξη των Χαλιών σας

Όταν επιλέξετε την εταιρεία μας για τον καθαρισμό και τη φύλαξη των χαλιών σας μπορείτε να είστε σίγουροι πως γνωρίζουμε καλά, πως η αξία τους είναι σημαντική για εσάς και για την οικογένεια σας, για αυτό το λόγο και είναι ασφαλισμένα για περιπτώσεις που προκύψει κάποιο τέτοιο θέμα.

Η φύλαξη τους γίνεται σε χώρο ειδικά διαμορφωμένο και με τον καλύτερο τρόπο έτσι ώστε να μην επηρεαστεί αρνητικά σε καμία περίπτωση η ποιότητα, το σχήμα ή τα υλικά των χαλιών σας.

Σχετικά με εμάς

Είμαστε μια από τις παλιότερες εταιρείες ταπητοκαθαριστηριών στην Ελλάδα. 20 Χρόνια εμπειρίας στον καθαρισμό χαλιών καθώς και στη φύλαξη αλλά και στις επιδιορθώσεις τους, είναι τώρα στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα.

Εγγραφή στο Newsletter

Επικοινωνία

My Clean Carpet
Πτολεμαίου 30, Θρακομακεδόνες 13676
Τηλ. επικοινωνίας: 2102627767

created by dimosbox.gr

My Clean Carpet